Sindes 2006 is Dexport het Duitse online marketingbureau voor Nederland. Al bijna 15 jaar helpen zij Nederlandse bedrijven met online marketing in Duitsland. Dexport geeft een tweede thuis aan Duitse natives die hun geboorteland verruild hebben voor Nederland. Elke Dexperteer is uniek, met zijn/haar eigen specialisme. Wat ze gemeen hebben is hun leven hier in Nederland als Duitse native én de liefde en passie voor online marketing.

Na 15 jaar was het tijd om Dexport in een nieuw jasje te steken. Dexport is een fris, informeel en jong bedrijf en dit willen ze ook graag uitstralen. Alles van a tot z werd aangepakt om zo weer bij de tijd te zijn. Weg van de vieze rode kleur, weg van de tone of voice en weg van het oude logo waar niemand de betekenis van snapt.

1. Logo

Het oude logo was een oud ‘voc’ schip dat refereert aan de veroveringen van vroeger. In de mast zit een computerscherm om de link te leggen met marketing. Na vele schetsen en voorstellen is het onderstaande, het nieuwe logo, van dexport.